logo

Akusztikus pop-up minikoncertek Budapest utcáin #marge #járaimárk


Két akusztikus koncert volt múlt héten Budapest utcáin, Marge és Járai Márk jóvoltából. Mindez annak köszönhető, hogy a Szerelemre hangszerelve című film megihlette a  A Company Hungary és a Recorder magazin csapatát és leszerveztek két koncertet – amit végül meg is örökítettek, úgyhogy annak sem kell bánkódnia, aki nem tudott jelen lenni a különleges koncerteken.

Azt hiszem az idei év egyik legkedvesebb jelensége az akusztikus koncertek budapesti nappalokba való csempészése. Őszintén bízom benne, hogy ez valami kezdetét jelenti, hiszen jó dolog egy olyan utcazenei performanszba belecsöppenni, ahol megfelelő körülmények vannak biztosítva egy valódi koncerthez. Az utcazene igazán magávalragadó és lenyűgöző része a városi létnek és ha mindezt még fel is veszik és elérhetővé teszik, akkor nem csak az arrajáróknak, de a net előtt szörfözőknek is igazán jó kis élményt nyújtanak.

Arról nem is beszélve, hogy ezek a videók Budapest különböző arcait is bemutatják ezzel vizuálisan is megspékelve a zenét. Szóval nem csak hogy jó zene, de kontextusba helyezett történet és igazi budapestiség is van a videókban.

“A város a kommunikáció hangszere” (Tomas Toivonen)

Szóval igen, reklámozzanak így filmpremiereket sokat!

 

Bejegyzés adatai

Időpont: July 22, 2014

Szerző:

Komment: 0