logo

BLOGGER HÉTFŐ # offline blograndevúk # vol.4. Városkommunikáció és Mutató blog #


A MÜSZi – Művelődési Szint és a FUGA webrádió (fugaradio.net) közös szervezésében létrejött BLOGGER HÉTFŐ  # offline blograndevúk # vol.4. vendége leszek május 27-én, hétfőn 20:00-tól a MUTATÓ blog szerzőjével, Szabó Gyöngyvérrel. Gyertek és tegyetek fel nekünk sok izgalmas kérdést.

bloggerhetfo.jpg
A MÜSZi – Művelődési Szint és a FUGA webrádió (fugaradio.net) számára fontos ügy a város, annak tereivel és lakóival együtt. Az emberek, akik építik és használják, szeretik vagy átkozzák állandóan változó helyeit. Vannak köztük olyanok, akik folyamatosan követik alakulását, fotózzák, beszélnek, írnak róla, gondolataikat, felfedezéseiket, érzéseiket pedig másokkal is megosztják – akár a lehető legnyilvánosabb módon, egy blogon keresztül.

A blog egy körülbelül 7-8 éve létező publikációs jelenség, általában fordított időrendi sorrendű bejegyzésekkel, periodikusan bővülő weboldal, mely a „web” és „log” szavak összetételéből keletkezett. Legtöbbször egyéni naplók, véleménynyilvánító fórumok és egy-egy specifikus téma iránt érdeklődő közösségek kommunikációs felülete. Lájkolható, linkelhető, megosztható, követhető, frissülő és a legfontosabb, hogy bármikor, bárhol olvasható. Egy héten többször, vagy akár nap, mint nap. Cikkei, posztjai könnyen függőséget okoz(hat)nak. De vajon kiknek köszönhető egyedi, válogatott tartalmuk? Kik szerkesztik? Hogyan szelektálnak a város történéseiből? Milyen szempontok alapján választják ki fókusztémáikat? Most fény derül minderre!

A 2013 februárjában debütáló BLOGGER HÉTFŐ sorozatban most személyesen is megismerhetjük őket, hiszen az „offline blograndevúkon” arcok is társulnak a szerkesztői (nick)nevekhez.

Azaz: minden hónap utolsó hétfőjén este 8 órától, a Corvin Áruház 3. emeletén a kezdő és gyakorló blogkövetők személyesen is találkozhatnak kedvenc oldalaik szerzőivel és megismerhetik aktuális városi top-listájukat. Sőt, akár vitázni is lehet élőben, a helyszínen vagy online, a bloggerek@fugaradio.net e-mailcímre előzetes beküldött kérdésekkel. A beszélgetések után pedig mindenki együtt koccinthat a folytatásra, az érdeklődők pedig a www.fugaradio.net oldalon utólag is meghallgathatják a teljes beszélgetést.

Moderátor: Kulcsár Vajda Enikő
Sorozatszerkesztők: Kulcsár Vajda Enikő – Ránki Júlia – Kovács Andrea

BELÉPŐ 500 HUF # A belépő tartalmaz egy italt! # A jeggyel a MÜSZi (sz)épülését támogatod! #

Facebook esemény

 

Bejegyzés adatai

Időpont: May 23, 2013

Szerző:

Komment: 0

Cimkefelhő

,

Kategória

Esemény