logo

Bringás közösségi fotó-fa-kiállítás nyílik a Népligetben


Június 28-án, szombaton együtt mozdul Budapest a Liget Dzsmeborin a Népligetben. Mi is az a Liget Dzsembori? Egy jótékonysági rendezvény a Budapest Bike Maffia, a Liget Club & Bar és a Városkommunikáció blog szervezésében, ahol a társadalom különböző rétegei megmutatják, hogy összefogással a legmerészebb álmok is valóra válhatnak.

A gyermek és családi programok mellett a rendezvény zászlóshajója a médiakonyha, ahol a média munkatársai mutatják be főzőtudományukat a bogrács mellett. Az ételeket egy választott támogatói összegért cserébe, a vendégek jóízûen elfogyaszthatják. Már déltõl népszerű dj-k szolgáltatják a jobbnál jobb zenéket (Sun city) egészen másnap hajnalig (City nite). A programok közt szerepel még: kocsmakvíz, design piac, bringás fotózás, este ismert slammerek lépnek a színpadra, utána pedig bulizunk hajnalig. A dolog pikantériája, hogy mindenki a közös cél érdekében ingyen vállalta a fellépést, a főzők pedig maguk állják az alapanyagokat.

Ezen az eseményen nyílik meg Budapest második közösségi fotó-fa kiállítása, hiszen az első köztéri kiállítás során múltkor egyértelművé vált, hogy működhet úgy a város, mint egy művészeti kiállítótér. A városi életformában és a művészetekben is az emberé a főszerep, ezért ismét összekapcsolódik ez a két fogalom. És most sem kell hozzá másik, mint egy köztér, egy fa, néhány csipesz és fok fénykép. Ám ezúttal nem a városi életképek kapnak főszerepet, hanem a bringás kultúra. Te is szeretsz bringázni? Készült már rólad bringás fotó? Esetleg te készítettél már birngás fotót valakiről? Mutad meg a saját bringás fotóddal és légy része egy közösségi kiállításnak.

A Városkommunikáció blog ezúttal a Cycle Chic és a Budapest Bike Maffia fotóival nyitja meg június 28-án 12 órakor a bringás közösségi fotó-fa-kiállítást, ahol a hazai bringás társadalom két meghatározó szereplőjének a képei fognak díszelegni a faágakon.

fotofa

Cyclechic.hu egy bringás életmód blog, ami lassan három éve közvetíti azt a csodálatos folyamatot, amelynek során egyre többen közlekednek két keréken. A bicikli viszont nem csak közlekedési eszköz, hanem egy igazi stíluselem. Nem kér kompromisszumot, hanem maga öltöztet és még a városokat is jobbá teszi.

Ha szeretnéd, hogy a kiállítás megmutassa Budapest igazi pulzáló bringás életét és a valóság visszatükröződése legyen, akkor nincs más dolgod, mint hogy hozz magaddal egy saját fényképet. Amikor már ott állsz a fa előtt, válassz egy olyat, ami tetszik, cseréld ki a sajátodra és utána büszkélkedj a barátaidnak, hogy milyen klassz fotót szereztél.

Event ITT található.

Legyen Budapestnek egy saját, percről-percre mozgó közösségi bringás fotókiállítása!

“Ne feledd, a téma az utcán teker” (Cycle Chic)

Fotók: Tuszinger Károly és Polgár András

 

Bejegyzés adatai

Időpont: June 22, 2014

Szerző:

Komment: 0