logo

“Együtt mozdul Budapest” – Liget Dzsembori, jótékonysági nap a családokért


Van az úgy, hogy véletlenek sorozata kell ahhoz, hogy végre összejöjjön, amire régóta vágysz: hogy különböző identitások találkozzanak és összefogásukkal képviseljék a felelősségvállalást. A felelősségvállalást azért, hogy segítsék a környezetükben nehéz sorban élőket és azért, hogy nyitottságra és összefogásra ösztökélve platformot teremtsenek sokak számára.

Mert mi hiszünk abban, hogy összefogással a legmerészebb álmok is teljesühetnek. Mi, azaz a Budapest Bike Maffia, a Liget Club & Bar és a Városkommunikáció blog. Ezért szervezzük június 28-ra a Liget Dzsembori jótékonysági rendezvényt, ahol a társadalom különböző rétegeinek lehetősége nyílik megmutatni, hogy valóra válhatnak az álmaik. A recept mindössze három összetevőből áll: nyitottság, összefogás és felelősségvállalás.

Na jó, a receptnek lesznek egyéb összetevői is, hiszen az esemény egyik központi eleme a médiakonyha lesz, ahol a különböző sajtóorgánumok, meghívott hírportálok, illetve rádió- valamint tévéadók csapatai főznek, és az általuk elkészített ételeket a helyszínre látogató vendégek vásárolhatják meg egy általuk választott összegért cserébe, becsületkassza alapon.

A színes programokról többek között slam poetry előadók, és ismert magyar DJ-k gondoskodnak déltől hajnalig. Délelőtt és délután lesznek a családosok számára gyerekprogramok és faültetés, a fiatalabb generációnak designpiac a wonderLab jóvoltából, biciklis fotó-fa-kiállítás, biciklis fotózás és esti kocsmakvíz, a média reprezentánsai pedig egy sörvirsli verseny keretében mérhetik össze ügyességüket.

Persze egy igazi dzsembori elengedhetetlen eleme a zene, úgyhogy ideje előkészíteni a tánccipőt!

Zenei line-up:

12.00 – 14.00 // Axim & Liquid (RCKO, Szolfézs) – Dj set

14.00 – 16.00 // Vida G feat. Vamos Dj (MR2 – Petőfi Dj) – Dj set

16.00 – 18.00 // Hi (Kolor) & Manek (Toldi) – Dj set

18.00 – 20.00 // Impro School pres.: AMB, iamyank, Laser Tasilo – Live act

20.00 – 21.00 // SLAM POETRY

21.00 – 22.00 // Dj Palotai

22.00 – // Nowsound, Fresher and Nodisco pres.: Music Market // Metha, Crez, Erká, Skeam – Dj set

A program bevételét a Budapest Bike Maffia a “Vacsi”, “Válassz egy családot Te is” program létrehozására fordítja. A program lényege röviden: Egy online mátrixon belül bárki kiválaszthat magának egy családot, akit rendszeresen, vagy alkalomszerűen támogathat egy webes felületen keresztül, így a támogató a támogatottat közvetlenül, átlátható módon segítheti adományával.

Szervezők

/// Budapest Bike Maffia

Magyarország egyik legdinamikusabb növekvő – kerékpáros – civil szervezete, melyet fiatal bringások hívtak életre 2011 karácsonyán. Céljuk az önzetlen segítségnyújtás, rászoruló civilek és intézmények részére, együttműködve területükön már bizonyított és magas szakmai színvonalon működő – kisebb – szervezetekkel is. Utat mutatnak az egymásra figyelés, az empatikusabb magatartás és egy közös, élhetőbb világkép felé.

/// Liget Club & Bar

Egy hely, ahol Világszínvonalú fény- és hangtechnikával, igényes szórakozásra tervezett belső kialakítássál, és nem utolsó sorban Budapest legnagyobb bulijaival jelentkezik. Ez a Liget Club and Bar.

/// Városkommunikáció blog

A blog eddigi tevékenysége során a városi környezet és lakói kommunikációja kapott kiemelt szerepet, ugyanakkor azt vallom, hogy a városban rejlő értékeket mi teremtjük, mi kellünk hozzá. A város értünk van, mi pedig a városért. Ezért fontos, hogy nyitottak legyünk és összefogással valósítsuk meg álmainkat. Mégpedig kinek ne lenne az az álma, hogy segítse közvetlen környezetét annak érdekében, hogy boldog perceket, órákat, napokat szerezzen másoknak? Naugye!

Időpont: 2014. június 28. 10.00 – 05.00

Helyszín: Liget Club & Bar (1101, Budapest, Népligeti út 2.)

Event ITT érhető el.

Együtt mozdul Budapest!

 

Bejegyzés adatai

Időpont: June 11, 2014

Szerző:

Komment: 0