logo

Helló húsztizenhét, helló városkedvelők!


Helló húsztinzenhét, helló városkedvelők!

14 hónap… ennyi idő telt el új poszt nélkül a blogon. Az elmúlt bő egy évben az írás helyett inkább a fényképek és a Facebook kapott nagyobb teret a blog életében, de ez nem jelenti azt, hogy alább hagyott volna a Városkommunikáció láz. Nagyon köszönöm azoknak akik a múlt évben is velem tartottak és kapcsolatot teremtettek a Városkommunikáció bloggal a Facebookon ilyen vagy olyan formában.

Nem tudom még pontosan mit rejt az új év. Vannak tervek, vannak ötletek, de egy dolog biztos: aktívabb, dinamikusat évet ígérhetek a tavalyihoz képest. (Valljuk be ez nem lesz nehéz…) Új impulzusok, új tapasztalatok, új élmények ötvöződnek most idén. Talán mondhatom, hogy 2016 sok szempontból a lezárások és kezdések éve volt. Idén kiderül, hogy mi sül ki a tavalyi év íráshiányából. A vizuális kommunikáció és képek világa persze idén is megmarad, de szeretnék sok együttműködést, sok jó ügyet és sokkal több irományt.

Szóval én most idén ezzel az “újrakezdéssel” és ezzel az újévi köztéri alkotással szeretnék boldog új évet kívánni! BÚÉK!!

 

Bejegyzés adatai

Időpont: January 2, 2017

Szerző:

Komment: 0