logo

Talajfogás II: Így látják magukat a deszkások – beszélgetés 3 gördeszkás generáció képviselőivel


Ha szereted a négy keréken gurulást, és abból is a gördeszkás verziót, akkor egy újabb izgalmas programban lehet részed. A 2014. decemberében megnyitott “Talajfogás – művészeti irányok a hazai gördeszkás kultúrában” kiállításhoz kapcsolódóan kerül megrendezésre egy gördeszkás beszélgetés, ahol 3 különbőző életkorú gördeszkás diskurál arról, hogy kinek mit ad(ott) ez a kultúra. A kiállítás megtekinthető február 20-ig, úgyhogy érdemes egy pillantást vetni majd a képekre is.

Kiállítók: 7 réteg zine (Pinke Barna, Santos, Nagy László, Jáger Attila, Sarkadi Nagy Balázs, Miki 357, Galkó Máté, Závada Péter, Pelle Tamás, Heroine műhely, Fehér Attila, Juhász Ádám), Rios Crew, Barakonyi Zsombor, 2dkru (Mikulán Dávid, Gutema Dávid, Zámbó Ferenc ), Mészáros István, FAUN project (Fenyvesi Zsófi, Trellay Levente), Balkán Katonák M.I.A. (Kosnas Robin), aLAPdESZKÁK (Balla Péter, Márkus Mihály, Piros Béla, Szóró Ákos, Csajovetz Ádám, Nagy Viktor, Gázsik Tamás, Szénási Marcell, Dombai Marcell, Lengyel Károly, Takács Levente, Bánkúti Béla), STÉG team (Jassek Balázs)

A beszélgetés 3 gördeszkás generációjának képviselői:


Kecskés Kornél
(13), gördeszkás. Nemrég kezdte csak a gördeszkázást, de közvetlensége és szorgalma miatt a legnagyobb fővárosi “csináld magad” (do it yourself) mozgalom kisinasává lett. Ő képviseli romlatlan ifjúságot.

Pál Attila Márk (24), gördeszkás. Diplomás újságíró, szerkesztő. A gordeszkamag.hu szerkesztése mellett versenyeket szervez és az ő kezében is jól állnak a szerszámok, ha pályát kell építeni.

Juhász Ádám (34), gördeszkás. Ádám minden bizonnyal az az ember, akinek a legtöbb fajta, használatban lévő deszkája van különböző méretekben a cruisertől a hagyományos gördeszkán át a longboardig.

a beszélgetést vezeti:
Galkó Máté (37), gördeszkás. Végzettségét tekintve újságíró. A 7Réteg könyvek és a Deszkás Piknik mozgalom társalapítója.

Időpont: 2015. február 17. 18.00 – 20.00
Helyszín: Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria
Cím: Deák Ferenc utca 17.
Facebook event

Fotó: Facebook event – ből

 

Bejegyzés adatai

Időpont: February 4, 2015

Szerző:

Komment: 0